Blog

Új sorozatot indítok, amiben bemutatom a menstruációs ciklus érettségének változásait
Hogy mit jelent ez?Lássuk! Ugye azt tudod, hogy valójában a menstruációs ciklus kezdetét az agyalapi mirigyünk irányítja?
Az agyalapi mirigy és a petefészkek kommunikációjának terméke a menstruációs ciklus. Fontos, hogy tudjuk, hogy ennek a tengelynek a kapcsolata...

Ha a méhnyaknyákot a férfiak teste termelné, biztosan mindenki tudna róla.
Miért? Mert ők büszkén vállalják!
Itt az ideje, hogy mi is pontosan ilyen büszkén és nyíltan vállaljuk a méhnyaknyákot, ami az egészségünk jele, és ami pontosan ugyanolyan fontos az evolúciós folyamatokban, mint a spermium.
Mégis tudjátok mit hallok és tapasztalok nap mint nap?...

A szerotonin neurotranszmitter ,ami az elismerést, a biztonságot, az elégedettségérzetetért felelős hormonunk, ezt a hormonszintet a minket körbevevő környezet visszacsatolásai által növelhetjük - mint a családi kapcsolatok, a barátok, a párkapcsolat. Ha a szerotonin magas, ez növeli a dopaminszintet is.


Mi mindent jelent ez a szó, amit nap mint nap hallunk? Mi mindent jelent ránk, nőkre nézve?
Az ösztrogén mindig relatív lehet domináns, azaz mindig a progeszteronhoz képest kel figyelni. Ha keves van mindkettőből, akkor is lehet ösztrogén dominancia!
Jelenti a PMSt(A menstruáció előtti 5-7 napot, amikor falási roham, mellfeszülés, hiszti jelentkezik)...

Health What Esle
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el